Skip to content

Aanmelden KaeRit PC-Service

  Aantal computers (verplicht)

  Besturingssysteem (verplicht)


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Onderhoud is behoud!

  Waarom een onderhoudscontract? Virussen, computerinbraak, ongewenste reclame, trager worden, vuil en stof: bijna iedere computer heeft er last van. Wie onderhoud doet, voorkomt ongemakken. Wacht u te lang, dan kan er grote schade zijn en kost herstel veel geld.

  Voorkom problemen door uw computer regelmatig na te laten kijken.

  KaeRit biedt u de mogelijkheid een onderhoudscontract voor periodiek onderhoud af te sluiten.

  Uw voordelen op een rijtje:

  • Een keer per jaar wordt uw computer op afspraak opgehaald/gebracht. Daarna wordt er onderhoud op gepleegd en er wordt ook een back-up gemaakt op een schijf van u of van KaeRit.
  • Klanten mogen gebruik maken van de telefonische en e-mail helpdesk (fair use).
  • Tussentijdse afspraken mogelijk.
  • Korting 10% op het standaard uurtarief.

  Waarom de behuizing intern reinigen?

  Na langdurig gebruik neemt uw computer, door het aanzuigen van verse lucht door de koelventilatoren, vuil en stof op. Dit vuil kan statische kortsluiting en een verhoging van de interne werktemperatuur veroorzaken. Doordat de koelventilatoren sneller moeten draaien, neemt het lawaai toe en kunnen vreemde storingen en traagheid ontstaan.

  Waarom moet uw software up-to-date blijven?

  Fabrikanten van hard- en software brengen regelmatig een nieuwe versie van hun product uit. Hierin worden foutjes verholpen en beveiligingslekken gedicht. Om uw computer optimaal te beschermen en vrij te houden van foutmeldingen, is het noodzakelijk uw software regelmatig te updaten.

  Waarom moet uw computer periodiek gecontroleerd worden?

  Als u de computer regelmatig gebruikt en daarbij op het internet surft en e-mailt, is de kans aanwezig dat uw computer besmet raakt met een virus of met spyware. Dit kan zeer snel gebeuren, zonder dat u het doorheeft. Zo kunnen virussen en spyware informatie van uw computer doorspelen aan derden en kunnen zij advertenties en andere narigheid op uw scherm neerzetten (‘reclame pop-ups’). Met een periodieke controle houdt u de computer vrij van vervelende virussen en spyware. Hierdoor werkt u computer weer snel en is hij volledig veilig te kunnen telebankieren en andere online zaken.

  × Hallo waar ik je mee helpen?